آموزش
1398/4/19 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور فارس در نشست هماهنگی عوامل برگزاری کنکورسراسری:
برگزاری آزمون های استاندارد و بدون نقص ، افتخار دانشگاه پیام نور است

رئیس دانشگاه پیام نور فارس در نشست هماهنگی عوامل برگزاری کنکورسراسری:

برگزاری آزمون های استاندارد و بدون نقص ، افتخار دانشگاه پیام نور است

نشست هماهنگي دست اندركاران برگزاري كنكور سراسري سال ۹۸ همزمان با سراسر كشور به صورت ويديو كنفرانس در دانشگاه پيام نور فارس نيز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي ، در اين نشست آموزشي ، توجيهي كه ويژه مديران حوزه هاي فرعي كنكور سراسري با حضور نمايندگاني از دانشگاه ها و مراكز و آموزش عالي استان فارس برگزار شده بود، دكتر صيف رييس دانشگاه پيام نور استان فارس اظهار داشت: فارس در كشور در همه عرصه ها خصوصا بخش آموزشي هميشه پيشتاز و پيشرو بوده است .
وي افزود: با تلاش همه دست اندركاران اميدواريم كنكور سراسري امسال همچون سالهاي گذشته به نحو مطلوب و شايسته برگزار شود.
وي از اهتمام جدي دانشگاه پيام نور براي برگزاري مطلوب كنكور سراسري در مراكز مجري خبر داد و اظهارداشت: برگزاري آزمون هاي استاندارد و بدون نقص ، افتخار دانشگاه پيام نور است.
گفتنی است بيش از يك ميليون و 350 هزار داوطلب ورود به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور در آزمون سراسري 98 با يكديگر به رقابت مي پردازند كه بيش از 93 هزار نفر از اين داوطلبان از استان فارس هستند.
 37 هزار و 800 نفر از اين داوطلبان از شيراز و مابقي از ديگر شهرستان هاي استان در آزمون ورودي دانشگاه ها حضور مي يابند.
 آزمون ورود به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور 13 و 14 تير در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.